17 Ağustos 2015 Pazartesi

Arkadaş Buluşmaları




































Bugün sizlerle yemek, pasta tarifi paylaşmayacağım. Bugün sizlere tam 31 yıllık arkadaşlıklardan bahsedeceğim. 

Bizim arkadaşlık hikayemiz 1984 yılına dayanıyor. Bu arada bunu anlatırken yaşımızı ele vereceğim ama, önemli değil bence. Önemli olan gönlümüzün genç kalması. Ve kızlarla her buluşmamızda duyduğumuz , ilk günkü heyecan. Geçen hafta İzmir-Çandarlı 'da sevgili arkadaşım Gülsüm' ün misafiriydik. Zeynep'cim Trabzondan, Kıymet'cim Çanakkaleden gelmişlerdi. Ben de burdan gitmesem olmazdı. Bir gecelik te olsa, görüştük. Hasret giderdik.




































Bu arada bol bol yemek yaptık. Mutfağımdaki Fısıltılar elinde tencereyle poz vermezse olmazdı tabiki. Bir önceki yazımda tarifini verdiğim dört kadın dolmasının mucitleri biziz.




































Ve birkaç gün önce sevgili arkadaşım Nebahat Malatya'dan bize ziyarete gelmiş. Bu sefer Muğla grubu olarak toplandık. Seval, Nebahat, Feriştah ve tatlı kızı, Arife ve ben. Çok güzel bir öğleden sonra geçirdik. Hep okul yıllarını ve arkadaşları yad ettik. Bir daha ki seneye inşallah hep beraber toplanırız. Benim için geçtiğimiz hafta çok güzeldi. Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım. İyi ki varsınız.

0 yorum:

Yorum Gönder