8 Haziran 2015 Pazartesi

Pazar Gezmesi



























Merhaba arkadaşlar.

Bugün hareketli bir gündü biliyorsunuz. Size hatırlatmama gerek yok. Sabah kalktık, güzel bir kahvaltı hazırladık. Oğluşlarımla kahvaltı ettik. Sonra da oy kullanmaya gittik. Eeeee sonra ne yapalım dedik. Her zaman beraber olamıyoruz. Çocuklar büyüdükçe onlarda kendi yaşam mücadelelerine başlıyorlar. Bir de tatlı bir misafirimiz vardı. Hep birlikte gezmeye gittik.




























Pınarbaşı' na gittik. Çok yağmur yağmıştı. Yukarıdaki çınar ağacı kaç senelik bilmiyorum, öğrenemedim. Ama ben küçükken bir kaç kere gitmiştik. O zamanlar ağacın gövdesinin içine salıncak kurmuşlardı. Ve etrafında küçük bir tesis vardı o kadar.



























 Şimdi çok güzel. Her yer yemyeşil. Suların sesi insanın ruhunu okşuyor. Hani hava soğuk olmasa ( yaz gelemedi ya bir türlü. ) insanın suyun içine atlayası geliyor. 




























Ama atlayamıyorsun işte. Üstte ne diyor bakın. Demek ki benim gibi düşünenler çok olmuş. İşletmecide başa çıkamamış demek ki. :) Şaka bir yana arkadaşlar, gerçekten çok güzel bir yer. Gitmeyenler varsa, gitmenizi tavsiye ederim.






0 yorum:

Yorum Gönder